PRODUKTET

Produktet tona

Disa nga prodhimet tona

Kuzhina industriale

Kuzhina industriale nga fillimi e deri në fund të projektit, me madhësi dhe detaje sipas kërkesës së klientit.

Dhoma frigoriferike

Dhoma frigoriferike me dimensione të ndryshme me cilësinë më të mirë në tregun e paisjeve të ftohjes.

Vitrina për ëmbëlsira

Të përshtatshme për pastiçeri apo furra të ndryshme, ideale për mbajtjen e ëmbëlsirave dhe torteve.

Tavolina pune

Lloje të ndryshme të tavolinave të punës me apo pa raft varësisht nga vendi dhe qëllimi i aplikimit të tyre.

Frigoriferë vertikal

Frigoriferë vertikal dhe mural, shumë të përshtatshëm për markete duke iu siguruar produkteve ftohje ideale.

Aspiratorë industrial

Llojllojshmëri e aspiratorëve industrial në mënyrë që kuzhina juaj të jetë gjithmonë e ajrosur.

Furra industriale

Furra për pjekjen e picave apo brumërave të ndryshëm me kualitetin më të lartë për pjekje cilësore.

Lavaman për kuzhina

Lavaman të ndryshëm për kuzhina industriale, me apo pa raft dhe me 1 apo 2 pushimore.

Frigoriferë shanku

Frigoriferë të ndryshëm shanku të përshtatshëm për hoteleri apo kafiteri duke iu mundësuar ftohjen e pijeve.