RRETH NESH

Rreth kompanisë sonë

Lider në prodhimin dhe montimin e paisjeve industriale dhe paisjeve të hotelerisë

Frigo Avi është zgjedhja juaj kryesore kur bëhet fjalë për paisje industriale të ftohjes. Ne zotohemi për shërbimet dhe produktet tona profesionale të cilat garantojnë sukses në çdo provë të tyre.

Misioni dhe qëllimi i Frigo Avi është që të ofrojë shërbimet dhe produktet më kualitative në tregun e Kosovës por edhe më gjerë duke përmbushur kështu të gjitha nevojat e tregut por jo vetëm. Ekipa e profesionalizuar në fushën e ftohjes ju ofron mbështetje gjatë servisimit dhe mirëmbajtjes të produkteve edhe në rastet më urgjente.

Staf i çertifikuar

Staf i trajnuar dhe çertifikuar për të garantuar mbarëvajtjen e procesit të prodhimit dhe montimit.

Shërbime të garantuara

Shërbime të garantuara me standartet më të larta të tregut duke i ofruar ato me siguri dhe besim të plotë.

Produkte kualitative

Produktet më kualitative të prodhuara enkas për ju, nga procesi i prodhimit e deri te montimi dhe mirëmbajtja.

24/7

Të gatshëm për urgjencë

800+

Projekte të kompletuara

20

Vjet eksperiencë

100%

Produkte dhe shërbime kualitative