Pajisje të ndryshme industriale:

Prodhim, servisim, montim dhe mirëmbajtje e paisjeve komerciale dhe industriale të hotelerisë dhe industrive tjera përkatëse. Gjithashtu bëjmë prodhimin dhe servisimin e dhomave frigoriferike të madhësive të kërkuara nga klienti sipas standarteve më cilësore të tregut të Kosovës por edhe më gjerë.

Cilësore & Kualitative

Produktet tona

Kuzhina industriale

Kuzhina industriale nga fillimi e deri në fund të projektit, me madhësi dhe detaje sipas kërkesës së klientit.

Sisteme të ftohjes

Sisteme të ndryshme të ftohjes varësisht nga specifikat dhe kërkesat e klientit, kualitet dhe cilësi e garantuar.

Vitrina për ëmbëlsira

Të përshtatshme për pastiçeri apo furra të ndryshme, ideale për mbajtjen e ëmbëlsirave dhe torteve.

Precize & Në kohë reale

Shërbimet tona

Prodhim

Bëjmë prodhimin e të gjitha paisjeve të kuzhinave industriale të hotelerisë / gastronomisë.

Montim

Montimi i paisjeve industriale ftohëse dhe sistemeve të ndryshme të ftohjes në mënyrë profesionale.

Servisim / Mirëmbajtje

Servisim dhe mirëmbajtje i të gjitha llojeve të paisjeve industriale ftohëse me staf korrekt dhe profesional.

Disa nga projektet tona

Galeria e projekteve

Prodhimi dhe montimi i kuzhinës industriale

Gjiks & Chicks

Prodhimi i frigoriferit të mishit të freskët

Super Viva

Prodhimi dhe montimi i vitrinës për ëmbëlsira

Selina Cakes

Prodhimi i lavamanëve dhe tavolinave të punës

Interex

Të gatshëm për projektin e rradhës?

Na vizitoni në lokacionet tona

Jemi në dispozicion në 2 lokacione të ndryshme duke iu mundësuar eksplorimin e produkteve para se ti bleni ato, gjithashtu mund ta shikoni procesin e punës nga afër.

Dyqani për pjesë / servisim

Bulevardi Bill Klinton,
Prishtina 10000

Showroom / Fabrika për shitje

Magj. Prishtinë-Ferizaj
Lipjan 10000

Merr një ofertë

I gatshëm për të bashkëpunuar? Mbush formën dhe merr një ofertë mbrenda pak orëve.

Mëso më shumë

Pyetjet më të shpeshta

Normalisht produktet me m2 kanë një cmim bazë duke marrë parasysh madhësitë standarte mirëpo çmimi gjithmonë varet nga dimensionet e produktit.
Varësisht nga koha e kërkesës prodhimtaria e produktit do të kryhet sa më shpejtë duke u munduar të përshtatemi në datën tuaj të nevojshme.
Patjetër që po! Çdo produkt mund të prodhohet sipas planit apo kërkesës së klientit varësisht nga aplikimi i tyre.